De voordelen van een hoogslaper in de kinderkamer

Door danny
Hoogslaper

Naar mate je kindje ouder en groter wordt, wordt de vraag naar meer ruimte natuurlijk ook groter. Er moeten meer meubels bijkomen en het kinderbed is ook eigenlijk iets te klein. De ideale oplossing hiervoor is een hoogslaper. Een hoogslaper is hoog bed met veel ruimte eronder. De ruimte biedt veel mogelijkheden in een kinderkamer

Verschil halfhoogslaper, stapelbed en hoogslaper

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar het verschil tussen een halfhoogslaper, hoogslaper en stapelbed. Een hoogslaper is zoals gezegd een hoog bed met veel ruimte eronder. Een halfhoogslaper en stapelbed lijkt er wel op, maar zijn toch verschillend.

Een halfhoogslaper is in bijna alle opzichten hetzelfde als een hoogslaper, behalve dat het ongeveer op de helft van de hoogte zit als een hoogslaper.

Een stapelbed heeft dezelfde hoogte als een hoogslaper, maar deze heeft natuurlijk twee slaapplekken. Dus in plaats van de ruimte die een hoogslaper heeft, heeft een stapelbed een extra stukje slaapruimte.

De voordelen van een hoogslaper

De voordelen van een hoogslaper

Een hoogslaper brengt veel voordelen met zich mee als kinderbed in de kinderkamer. Zoals al vaker benoemd is de ruimte die een hoogslaper oplevert het echte grote voordeel. De ruimte kun je benutten voor verschillende dingen. Denk aan het volgende:

  • Bureau
  • Kastruimte
  • Speelruimte

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer dingen te verzinnen die je kunt doen met de gecreƫerde ruimte.

Daarnaast hebben hoogslapers ook nog een aantal andere voordelen:

  • Geen overvolle kamer
  • Extra beweging door het trapje
  • Eenvoudiger schoonmaken
  • Stoer en gezellig design

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: