De 5 leukste watertafels op een rij

Door Marieke
De 5 leukste watertafels

Het is lente en de zon schijnt vaak uitbundig. Fantastisch weer om heerlijk buiten te spelen. Kinderen spelen het liefst met water, maar voor een zwembad in de tuin is het nog niet warm genoeg. Een fantastische oplossing is dan de watertafel. Zo kunnen kinderen toch heerlijk in de tuin met water spelen zonder dat ze zelf volledig nat worden en het koud krijgen. Er zijn diverse soorten watertafels verkrijgbaar; grote, kleine, heel dure, maar ook goedkope watertafels. Er zijn ook watertafels die te gebruiken zijn als zandtafel. In dit artikel zetten we de 5 leukste watertafels voor je op een rij.

Little Tikes Piraten zand- en watertafel

Ship Ahoy! Met dit piratenschip waan je je als een echte piraat op zee. Deze watertafel wordt geleverd inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een constant stromende fontein. Zo kan het piratenleven als echt nagespeeld worden.

Little Tikes staat bekend om zijn duurzame en stevige producten voor kinderen. Van dit vooraanstaande merk is veel buitenspeelgoed verkrijgbaar, maar binnenspeelgoed die het fantasierijke rollenspel door kinderen stimuleert.

Van Little Tikes zijn meerdere soorten zand- en watertafels verkrijgbaar.

Little Tikes zand- en watertafel

 

Step2 Busy Ball Play Table

Deze watertafel is anders dan alle andere watertafels die je ooit hebt gezien. In deze watertafel hoeft niet eens water om er een groot plezier aan te beleven. Daarmee kun je kun je deze tafel ook binnenshuis gebruiken. Natuurlijk kun je er binnen ook gewoon lekker wat water in doen, water is immers zo weer opgedweild. Deze watertafel is gecombineerd met een heuse knikkerbaan. Ballen kunnen met een katapult in het water gemikt worden, of laat ze draaien in de trechter. Bovendien is het leerzaam, cognitieve vaardigheden worden ontwikkeld door de ballen te tellen of ze op kleur te laten sorteren. Groot plezier gegarandeerd, vervelen doet het nooit met de Busy Ball Speeltafel.

Step2 heeft niet alleen leuk en leerzaam speelgoed in het assortiment, het is ook stevig en veilig. Naast deze leukste watertafel, zijn er water- en zandtafels verkrijgbaar van dit merk.

Step2 Busy Ball watertafels

 

Ecoiffier speeltafel water inclusief hengelspel

Deze beste watertafel is enorm geschikt voor nog heel jonge kinderen. Door middel van een draaiknop in het midden van de tafel kun je het water harder of zachter laten stromen. Daardoor kunnen de gekleurde eendjes in het water harder of zachter zwemmen. Met een hengel of een schepnetje kun je de eendjes proberen te vangen.

Er is slechts 1,5 liter water nodig om de watertafel te vullen en er enorm veel plezier van te hebben. Met een stop kun je de watertafel ook weer eenvoudig legen.

Ecoiffier staat bekend om zijn moderne ontwerpen en vrolijke kleuren. Het kleurrijke speelgoed spreekt tot de verbeelding. Motorische vaardigheden en sociale vaardigheden worden gestimuleerd.

Ecoiffier watertafel inclusief hengel

 

Lees ook: 10x het allerleukste en populairste buitenspeelgoed

Sunny Dual Top 2.0 Zand & Water Picknicktafel

Heb je liever een houten watertafel? Ook dat kan. Dit is een houten zandtafel en watertafel geïntegreerd in een picknicktafel. Deze tafel is voorzien van een afneembaar tafelblad met aan de onderkant een krijtbord. Daarop kunnen kinderen allerlei creaties maken met krijt. Uitgetekend? Vul de bakken die in de picknicktafel zitten met zand of met water. Elke bak heeft een inhoud van 11 liter en staat gegarandeerd voor urenlang speelplezier. De bakken zijn uitneembaar en zodat je ze kunt schoonmaken. Etenstijd? Leg het tafelblad in een handomdraai op de tafel en kinderen kunnen heerlijk genieten van een lekkere lunch. Of ze kunnen knutselen, tekenen of iets anders leuks doen aan deze tafel. Deze multifunctionele picknicktafel van Sunny is gemaakt van FSC 100% Grenenhout en is afkomstig van duurzaam beheerde bossen. De tafel is onbehandeld en kan in elke gewenste kleur worden behandeld.

Sunny Picknicktafel en watertafels ineen

BIG Waterplay Amsterdam – Waterbaan

BIG Waterplay Amsterdam is geen watertafel, maar een waterbaan en zorgt voor eindeloos waterpret. Vaar met een boot door het kanaal, zet de sluizen open of takel de vracht met een kraan aan wal. Deze waterbaan is voorzien van echt hoogteverschil en met een stroomversteller creëer je een heuse stroomversnelling? Is de baan nog niet groot genoeg? Breid deze dan uit met andere waterbanen van BIG die allemaal op elkaar zijn aan te sluiten.

Deze waterbaan is voorzien van vier boten, vliegtuin, 3 figuurtjes, sluizen en pompjes en een takelkraan.

BIG Waterplay Amsterdam waterbaan

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: