Geef Duplo een tweede leven met Hubelino

Door Marieke
Hubelino

Duplo is één van de eerste dingen die op het verlanglijstje van je kindje komt, vaak al voor zijn eerste verjaardag. De meesten onder ons heeft thuis een flinke kist met Duplo staan. Maar zodra een kind een jaar of 4 is, is het uitgekeken op Duplo en wil het over op Lego. En daar staat de Duplo dan op zolder, want wegdoen is ook weer zonde. Je kunt Duplo een tweede leven geven. Combineer Duplo met Hubelino en je kind heeft er nog tot zijn 12e plezier van. En jij als volwassene misschien nog wel meer. Kinderachtig? Geenszins. De Hubelino knikkerbaan is spannend en uitdagend genoeg voor een ieder van ons.

Wat is Hubelino

Met de baanelementen van Hubelino kun je een fantastische knikkerbaan maken. De baanelementen zijn er in allerlei vormen en kleuren zodat je er oneindig veel combinatiemogelijkheden mee kunt maken. De baanelementen van Hubelino zijn 100% compatibel met de bouwstenen van bijvoorbeeld Duplo. Je kunt daarbij je eigen Duplo gebruiken om de knikkerbaan de hoogte in te laten gaan. Zet de baanelementen en bouwstenen op elkaar en het zal niet wiebelen, omvallen of wegglijden. Bij Hubelino letten ze op veiligheid. Alle producten worden op een verantwoorde manier in Duitsland vervaardigd. Ze zijn er ook trots op om de naam Made in Germany te dragen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig ABS plastic en voldoen aan alle eisen en standaarden voor productveiligheid.

Hubelino Knikkerbaan

Leerzaam

Met Hubelino kunnen kinderen zich op een speelse manier ontwikkelen, want Hubelino draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Zo raakt het vertrouwd met zwaartekracht en versnelling, ze verbeteren hun motorische vaardigheden, hun logisch denken en hun creativiteit. Daarnaast leren kinderen om van een bouwtekening/stappenplan een knikkerbaan na te bouwen, maar ze leren ook om zonder tekening een kloppende knikkerbaan te bouwen.

Wipwap

Diverse sets verkrijgbaar

Er zijn diverse sets verkrijgbaar.

  • Bouwsets: een bouwset is verkrijgbaar in vier verschillende formaten, de 45-delige miniset, de 123-delige basisset, de 213-delige megaset en de 525-delige jubileumset. In deze sets zit alles wat je nodig hebt; bouwstenen, baanelementen, een grondplaat en knikkers.
  • Baanelementenset: de baanelementenset is verkrijgbaar in twee formaten, de 55-delige baanelementenset en de 128-delige baanelementenset. Zoals de naam al zegt, in deze sets zitten alleen baanelementen. Zeer geschikt voor als je thuis al een grote hoeveelheid Duplo hebt.
  • Uitbreidingsets: momenteel zijn er 5 verschillende uitbreidingen verkrijgbaar, de katapult, de trechter, de swing, de wip-wap en de wissel. Deze uitbreidingen zijn te herkennen aan de oranje kleur. In elke doos zit daarbij ook nog wat bouwstenen, baanelementen, een grondplaatje en knikkers. De baanelementen maken de knikkerbanen nog extra spannend.

Hubelino

Zeer geschikt op de basisschool

Hubelino past ontzettend goed binnen de kerndoelen van het techniekonderwijs. Daarom hoort Hubelino ook prima thuis op de basisschool. Juf Bianca heeft een lesbrief ontwikkeld met daarin 10 lessen voor de groepen 1 tot en met 8. Speciaal voor de basisschool zijn er scholensets verkrijgbaar:

  • De scholenset compleet: deze set bevat alles wat je nodig hebt, baanelementen, bouwstenen, grondplaat en knikkers.
  • De scholenset met baanelementen: deze bevat alleen de baanelementen. Ideaal voor als er al veel Duplo aanwezig is op school.
  • De scholenset met uitbreidingselementen: deze set bevat alleen de oranje uitbreidingselementen.

Ben jij al bekend met Hubelino? Hubelino is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Maar ook ontzettend veel volwassenen beleven er plezier aan. Kijk voor meer informatie op www.hubelino.nl en www.robbiestoys.nl

You may also like

1 Reageer

maaike 20 maart 2019 - 12:02

Wat is dit leuk voor mijn kleine neefje, misschien nu nog net iets te jong, maar dat komt nog!

Reply

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: