Sieradentrends voor moeder én kind

Door danny
Sieradentrends voor moeder én kind

“Mama, ik vervéél mij!” Klinkt het zeurende kinderstemmetje jou ook bekend in de oren? Ben jij daarnaast fan van sieraden, benieuwd naar de trends op dit gebied én vind jij het ten slotte leuk om jouw sieraden te matchen met de sieraden van jouw kindje? We vertellen je in deze blog wat de leukste trends zijn op het gebied van sieraden en hoe jij samen met jouw kind aan de slag kunt! Samen sieraden maken is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor de motoriek van jouw kind.

Initial sieraden

Initial sieraden

Allereerst zijn inital sieraden natuurlijk helemaal hot. Initial sieraden zijn armbanden, kettinkjes en ringen met letters. Het leuke aan deze sieraden is dat je de letter kunt kiezen van een dierbare, bijvoorbeeld je kindje of geliefde. Natuurlijk kun jij ook meerdere letters tegelijkertijd dragen. Nog leuker als jij en je dochter elkaars intitalen dragen, dan zijn jullie altijd verbonden. Het fijne aan deze sieraden is dat je er veel mee kunt afwisselen en elke dag weer een nieuwe creatie kan maken.  

Kralen armbanden

Kralen armbanden

Kralen armbanden zijn opnieuw helemaal hip! Vooral de miyuki kralen zijn on-trend. Deze steentjes geven een minimalistische uitstraling die dus perfect zijn voor een minimalistische stijl. Daarnaast zijn deze armbandjes zeer geschikt om met andere armbandjes te combineren. Mix en match daarom vooral met verschillende steentjes en kleuren en creëer jouw eigen stijl. 

Zorg ervoor dat de kleuren uit de armbandjes matchen met jouw kleding. Kleuren zoals zwart, navy en beige zijn ideaal als basiskleuren, maar denk ook zeker aan de kleuren lila, geel en blauw. Wanneer je voor een van deze kleuren kiest springen jouw sieraden er helemaal uit. En kleurtjes spreken kinderen altijd enorm aan! Laat ze hun favoriete kleuren kiezen en je hebt gegarandeerd succes.

Schelpen sieraden

Schelpen sieraden

Schelpen sieraden keren elke zomer weer terug, zo ook dit jaar. Schelpen sieraden zijn onwijs geliefd om te dragen omdat ze een beachy gevoel uitstralen. Daarnaast vinden kinderen schelpjes altijd héél leuk! Op zoek naar een unieke armband of ketting? Ga dan samen op pad om schelpjes te zoeken en zet jouw persoonlijke schelpen sieraad in elkaar. Je kunt deze trend subtiel volgen door oorbellen, kettingen of armbanden met een klein schelpje te dragen. Pak je liever iets meer uit? Wat dacht je van een leuk enkelbandje of een choker ketting met schelpen? Tip: Maak jouw sieraden nog vrolijker door jouw schelpen ketting te combineren met gekleurde kraaltjes.

Ben je nog niet genoeg geïnspireerd geraakt? Ga dan aan de slag met het maken van jullie eigen sieraden. Denk aan de DIY pakketjes van My Jewellery. Je kunt met deze pakketjes heel gemakkelijk je eigen armbandjes en kettinkjes maken. Niet alleen leuk om te dragen, maar ook zeker een leuke bezigheid om samen veel plezier aan te beleven.  

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: