Het leukste kinderfeestje ever; 5 ideeën

Door Marieke
Kinderfeestje

Je hoeft niet gek te doen of veel geld te besteden aan een kinderfeestje om het leukste kinderfeestje ever te hebben. Maar toch, als je iets héél bijzonders gaat doen met een kinderfeestje, zullen de kinderen het kinderfeestje écht nooit vergeten en wordt het absoluut het leukste kinderfeestje ever. Ze zullen het er jaren later nog over hebben. Maar welke activiteiten kun je doen om het leukste kinderfeestje ever te organiseren? Wij geven 5 tips!

Kinderdisco

Of je nu kleuter bent of tiener, een kinderdisco is altijd goed. Veel kinderen houden nu eenmaal van flink dansen en zingen! Je kunt thuis zelf muziek draaien en kinderen laten dansen. Maar, je kunt het ook helemaal uit handen geven en het allemaal voor je laten organiseren. Dan weet je zeker dat je een echte professionele DJ in huis haalt die beschikt over professionele apparatuur! Het kinderfeestje wordt volledig afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Daarnaast kan de kinderdisco ook nog uitgebreid worden met allerlei extra’s zoals spelletjes, glittertattoos, ballonvouwen en nog veel meer. En hiermee weet je ook zeker dat je het leukste kinderfeestje ever in huis hebt gehaald die kinderen zich nog lang zullen heugen!

Kinder Escaperoom

Sinds een aantal jaren is het hot voor volwassenen; een escaperoom. Mening vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, personeelsfeestjes, familiefeestjes of vriendenuitjes hebben plaatsgevonden in een escaperoom. Maar niet alleen de escaperooms voor volwassenen zijn hot, ook de escaperooms speciaal voor kinderen zijn helemaal in opkomst. Kinderen krijgen volledige vrijheid om zelf te ontsnappen. Vooral voor kinderfeestjes is het een onvergetelijke ervaring en daarmee heb je zeker weten het leukste kinderfeestje ever!

Wie is de mol?

Wie is de mol is een van de meest bekeken tv-programma’s. Het is al jarenlang op de buis en het trekt jaarlijks nog steeds miljoenen kijkers. En niet alleen volwassen kijkers, ook kinderen zitten voor de buis gekluisterd om de identiteit van de mol te ontmaskeren. En wat is er dan mooier om een echt Wie is de Mol feestje te organiseren?! Op internet vind je talloze ideeën om het zelf te organiseren, maar ook kun je zo’n feestje uit handen geven. Een echt Wie is de Mol kinderfeestje zullen kinderen zich nog jarenlang herinneren als het leukste kinderfeestje ever!

Geocachen

Speurtochten zijn altijd leuk en kun je heel eenvoudig zelf maken. Maar je kunt ook met een GPS op pad. Het is de bedoeling dat kinderen met behulp van aanwijzingen en de GPS op zoek gaan naar verborgen schatten (caches). Bovendien is zo’n kinderfeestje ook nog eens leerzaam, want kinderen leren op deze manier navigeren. En het is leuk en spannend en de kinderen zijn lekker buiten bezig. Als je even op internet snuffelt dan vind je ontzettend veel geocaches routes, vaak staat er ook aangegeven of het geschikt is voor kinderen. Kies een leuke uit bij jou in de buurt en ga op zoek naar de verborgen schatten!

Fotoshoot

Model voor één dag op je verjaardag samen met je vrienden of vriendinnen? Wat is er dan leuker om samen met hen in een heuse fotostudio te poseren voor de camera door een professionele fotograaf. Er kunnen gekke foto’s gemaakt worden met allerlei accessoires waarbij jullie de grootste lol hebben. Er kunnen stoere foto’s gemaakt worden, gezellige spontane foto’s of een mooie foto die jouw papa en mama zeker aan de muur zouden willen hangen. Tal van fotografen bieden zo’n leuk kinderfeestje aan. Daarmee heb je een superleuk en origineel kinderfeestje die je nooit zult vergeten. Al was het maar door de prachtige foto die jij aan de muur hebt hangen.

 

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: