9x een vos in de kinderkamer

Door Marieke
Vos slaapkamer

Waar een aantal jaar geleden in veel kinderkamers een uil verscheen, is nu de vos een hip dier in vele kinderkamers. Een vriendelijk kijkend vosje zie je in veel jongenskamers verschijnen in allerlei accessoires of op de muur. Dit vriendelijk kijkend diertje willen alle kinderen wel in de slaapkamer, maar hoe pak je het aan om de slaapkamer in een echte vossenkamer te veranderen? In dit artikel geven wij je 8 tips ter inspiratie om de kinderkamer helemaal te veranderen in een vossenkamer waar elk kind blij van wordt.

Behang

Een behangetje zet de toon voor een leuke, stoere kinderkamer. Plak op één wandje een behangetje waarop vosjes staan. Een muur met daarop vosjes in het bos brengt je direct in de juiste sfeer op de kinderkamer. Er zijn talloze behangetjes met vossen te vinden, in diverse kleuren. Zo is er altijd wel een die jij mooi vindt. Zit het behangetje op de muur? Dan kun je de kinderkamer helemaal in de juiste style brengen met allerlei leuke accessoires met als thema vos.

Behang vos

Poster

Een prachtige poster van een vos is een absolute aanwinst voor de slaapkamer. Posters maken de kamer af en onderbreekt een lichte, gladde muur. Je kunt natuurlijk ook meerdere posters of schilderijen naast elkaar ophangen. Kies voor 3 dezelfde formaten naast elkaar, of hang speels verschillende formaten posters aan de muur.

Poster vos

Opbergzak voor speelgoed

Wat dacht je voor deze opbergzak voor speelgoed? Je hebt daarmee direct twee vliegen in één klap. Een prachtig accessoire van een vos, maar ook het speelgoed in de kinderkamer is daarmee direct opgeruimd. Zo hoef je nooit meer over duploblokken of ander speelgoed te struikelen als je de kamer binnenloopt.

Opbergzak vos

Wanddecoratie

Deze wanddecoratie geeft een ruimtelijk effect aan de kinderkamer. Welk kind zal nu niet in slaap vallen met deze vriendelijk kijkend vosje boven zijn bed? Deze wanddecoratie in de vorm van een vos is op www.kwantum.nl verkrijgbaar. Is het geen schatje?

Wanddecoratie vos

Vloerkleed

Als je nog even verder kijkt bij de Kwantum, dan vind je daar ook een prachtig vloerkleed. We kennen allemaal wel een vloerkleed met daarop de autoweg, maar deze is net wat anders dan anders en daarmee heel origineel. Een autoweg die midden door het bos gaat en in het bos ontmoet je allerlei dieren. En herken jij de voetstappen die je onderweg tegenkomt?

Vloerkleed vosje

Dekbedovertrek

Dit prachtige dekbedovertrek is ook bij de Kwantum verkrijgbaar. Is het geen dotje? Elk kind zal deze slapende vos na willen doen en heerlijk in slaap vallen onder deze prachtige dekbed.

Dekbedovertrek

Kussens

Ben je een handige mama die goed kan naaien? Probeer dan eens een kussen in de vorm van een vos te naaien. Of meerdere! Je zoon of dochter zal zich heerlijk kunnen wegduiken in deze zachte kussen op zijn of haar bed. Wie wil dat nou niet?!

Kussen vos

Knuffels van een vos

Hoeveel knuffels liggen er bij jouw kindje op bed? Vaak liggen er tientallen knuffels. Dit schatje zal niet misstaan in een echte vossenkamer. Koop er gelijk meerdere voor als er eentje kwijtraakt. Knuffel vos

Muurschildering

Durf jij dit aan om op de muur te schilderen? Als je dit zelf kunt is het zeker het overwegen waard om te doen. Je hebt daarmee een superoriginele vossenkamer. Je kunt ook iemand inhuren die het voor jou doet! Ik denk dat er heel vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd gaan worden die de slaapkamer gaan bekijken. Een alternatief voor een behangetje of een muurschildering zijn muurstickers met een vos erop.

Muurschildering

Liever een prinsessenkamer? Ook daarvoor hebben we een aantal tips ter inspiratie voor je op een rijtje gezet.

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: