4 keer streetwear waarin je kind gezien wil worden

Door danny
4 keer streetwear waarin je kind gezien wil worden

Misschien nog wel meer dan volwassenen, hechten kinderen eraan mee te doen met de mode. Ze worden graag gezien in populaire kledingmerken die hip zijn en ook door andere leeftijdsgenootjes veel gedragen worden. Als ouder heb je echter veel minder goed in de gaten waar de andere schoolgaande kinderen waar jouw kind mee te maken heeft zoal dragen op een gewone schooldag. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met bekende streetwear-merken die kleding maken waar je kind in gezien wil worden.

Black Bananas

Black Bananas voor kinderen begon in het Caribisch gebied als een stageopdracht, heeft zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende lifestyle merken voor jongeren in Nederland en België. Tegenwoordig is het bepaald geen unicum meer om op straat overal Black Bananas Kids hoodies, broeken, heuptassen, trainingspakken en caps tegen te komen. Met Black Bananas streetwear hoort je kind er dus helemaal bij. Je herkent de streetwear van Black Bananas aan het logo met de ‘transformer monkey’. Op de mouwen van jacks en shirts van Black Bananas zie je vaak de herkenbare strepen terugkomen die strepen zorgen voor een sportieve look.

Kultkid

Zoek je comfortabele kleding met een streetwear vibe voor je kind waar hij of zij niet te snel weer uit groeit? Kijk dan eens naar de collectie van Kultkid. Dit merk maakt kinderkleding met een oversized pasvorm, waardoor je kind er extra lang van kan genieten. De meeste streetwear voor kinderen van Kultkid is bovendien sekseneutraal. Het merk mengt stijlvol met sportief en heeft een cult-aanhang van kinderen van beroemdheden en Instagram-influencers die Kultikid-kleding dragen.

Kultkid

River Island

Zoek je wat meer reguliere kleding voor je kind die toch een streetwear-twist hebben? Kijk dan eens naar de kleding van het merk River Island. Dit merk is bezig haar collectie voor kinderen steeds verder uit te breiden, maar er is nu al een ruime selectie aan stijlvolle kleding voor kinderen te krijgen van River Island.

Ballin’

Je zou kunnen zeggen dat het bekende streetwear-merk Ballin’ Amsterdam Kids van kinderen voor kinderen is, omdat het merk opgericht werd door een 17-jarige. De laatste paar jaar is dit merk uitgegroeid tot één van de grootste lifestyle merken voor jongeren in Nederland. De collectie van Ballin’ Amsterdam Kids bestaat voornamelijk uit T-shirts en hoodies voor kinderen, hoewel er ook sportieve broekjes te krijgen zijn.

Uiteraard kan het wel zo zijn dat je kind geïnteresseerd is in één merk in het bijzonder, ondanks het feit dat andere merken ook heel erg ‘in’ kunnen zijn. Wellicht is dat een van de bovenstaande streetwear-merken, maar er zijn natuurlijk ook nog andere merken die ook kunnen aanspreken.

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: