Voordelig yugioh kaarten kopen, dit zijn de beste tips

Door danny
Voordelig yugioh kaarten kopen, dit zijn de beste tips

Yugioh is een ruilkaartspel waar yugioh kaarten bij komen kijken. Dit betekent dat je deze kaarten kan verzamelen en het leuke is dat sommige kaarten ook echt wat geld waard kunnen zijn. Hieronder kan je een aantal tips vinden voor het kopen van yugioh kaarten. Lees dus snel verder.

Online bestellen

Het internet is waarschijnlijk de beste plek om op zoek te gaan naar de yugioh kaarten of een yugioh booster. Je kan tegenwoordig heel veel online vinden, dus ook deze kaarten. Er bestaan hier verschillende websites voor die er gespecialiseerd in zijn. Je kan yugioh kaarten ook tweedehands online vinden.

Het is wel belangrijk dat je erop let dat het echte kaarten zijn en dus niet nep. Het zou zonde zijn als je veel geld neerlegt voor een neppe kaart. Je kan de yugioh kaarten laten taxeren door iemand die hier verstand van heeft. De specialist kan je dan precies vertellen hoeveel je kaarten waard zijn.

De monsterkaarten

Om het spel te kunnen spelen, heb je de basiskaarten nodig. Die worden bij yugioh ook wel ‘monsterkaarten’ genoemd. De monsterkaarten hebben verschillende kleuren. Zo staat een oranje bekend als een ‘effectmonster’ kaart en paars als een ‘fusiemonster’ kaart. Alle kaarten hebben een andere werking in het spel. Op de kaarten zijn in ieder geval een aantal dingen terug te vinden, zoals een naam van het monster en de eigenschap ervan.

De magiekaarten

In het spel zijn er verschillende fases. Een magiekaart kan je uitsluitend gebruiken bij de hoofdfase. Als je een normale magiekaart neerlegt, wordt het automatisch ook verwijderd. Bij een voortdurende magiekaart blijft het werken totdat de kaart verwijderd wordt. Elke soort magiekaart heeft dus een ander effect tijdens het spel. Er bestaan ook yugioh structure decks die je kan kopen.

De strikkaarten

Naast de monster- en magiekaarten zijn er ook strikkaarten. De naam zegt het eigenlijk al, maar deze kaarten kan je gebruiken om andere mensen in de weg te zitten. Binnen de strikkaarten bestaan er drie verschillende soorten. Er zijn namelijk normale, counter en voortdurende strikkaarten. Alle soorten kaarten hebben een andere werking. Zo blijft een voortdurende strikkaart gelden totdat die kaart wordt verwijderd. Voor de verdere spelregels kan je online kijken.

Paar waardevolle kaarten

Er zijn een aantal yugioh kaarten die erg waardevol zijn als je ze in je bezit hebt. Zo is de Blue-Eyes White Dragon heel zeldzaam. Er zijn namelijk maar vier kaarten van. De Harpie’s Feather Duster is ook erg zeldzaam. De Red-Eyes Black Dragon en Summoned Skull kaarten vallen ook in deze categorie.

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: