Stijltips voor jouw kind

Door danny
Stijltips voor jouw kind

Wil je jouw kind wat leuker aankleden, of is het simpelweg tijd om een aantal kledingstukken te vervangen die niet meer passen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar leuke dingen die bovendien lekker zitten, want dat vind jouw kind waarschijnlijk niet geheel onbelangrijk! Om je hier een handje bij te helpen krijg je in deze blog een aantal stijltips en adviezen om toffe kleding voor je kind uit te zoeken. Lees ze hieronder gauw!

Coole sokken

Happy Socks sokken en andere gekleurde, vrolijke sokken zijn een geweldige manier om je kind leuk aan te kleden. Ze maken een saaie outfit in één klap vrolijk maar vallen ook weer niet dusdanig veel op dat je het niet kunt combineren met die toffe gele regenjas of een ander opvallend kledingstuk. Met leuke, hippe en kleurrijke sokken zit je dus altijd goed.

Een hippe rugzak

Een hippe rugzak

Net als coole sokken is een hippe rugzak ook een hele goede toevoeging aan de garderobe van jouw kleine bengel, of het nu een jongen of een meisje is. Zeker wanneer hij of zij naar school toe gaat zul je hem of haar ongetwijfeld een lunch mee willen geven, maar ook voor andere uitjes is het handig wanneer je kind een rugzakje heeft waar een stuk speelgoed of een vestje in kan. Het kan altijd van pas komen.

Regenlaarsjes

Wat is er nou leuker dan in een plas stampen wanneer het regent? Je moet er zelf misschien niet aan denken, maar je weet ongetwijfeld nog hoe anders dat was toen je zelf nog klein was. De meeste kinderen vinden dit op zijn zachtst gezegd geweldig en zullen daarom blij zijn met een paar regenlaarsjes. Hiermee krijgen zij namelijk geen natte sokken en kunnen ze naar hartenlust in die modderplassen springen. Bijkomend voordeel voor jou is dat ze iets minder vies worden van deze regenachtige avonturen, aangezien de laarsjes natuurlijk waterdicht zijn!

Broeken met stretch

Tegenwoordig kun je hele leuke broeken voor kinderen kopen waar stretch in zit die drie of zelfs vier richtingen op kan. Dit betekent twee dingen. Aan de ene kant dat jouw kind een broek draagt die super lekker zit, ook wanneer er wordt gerend en gevlogen tijdens het spelen. Aan de andere kant zorgt die beweeglijkheid dat zij er iets minder snel uitgroeien dan anders het geval was geweest. Dat scheelt weer voor de portemonnee.

Leuke kleren kopen

Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw kind de kleding graag draagt, maar dat komt vast goed. Succes!

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: