Leuke workshops voor tieners

Door Judith

De meeste tieners zijn niet zo dol op extra lessen. Maar ik durf te wedden dat je déze ideeën wel gaaf vindt om te doen. Het zijn workshops waarbij het misschien maar beter is dat je je ouders er niet teveel over verteld. Super gaaf of met je vrienden te doen of juist om met nieuwe mensen kennis te maken!

Workshop Graffiti spuiten

De meeste ouders zijn niet zo dol op het idee dat hun zoon of dochter graffiti gaat spuiten. Toch is het best een heel leuke hobby. Tijdens de workshop kun je van alles leren over hoe je zoiets aanpakt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het illegaal gaat doen. Maar het is wel leuk om bijvoorbeeld je eigen oude schuur op te vrolijken met graffiti. Wie weet schuilt er een ware graffiti-kunstenaar in jou!

Graffiti workshop

Workshop segway rijden

De segway is een soort gemotoriseerde step. Er zijn varianten waarbij je alleen op een plank met wielen staat, maar er zijn er ook met een stuur. Het zijn leuke dingen om eens even mee te oefenen. Het is ook een gave activiteit om met je vriendengroep te gaan doen.

Segway rijden

Model voor een dag

Ben jij knap en wil je je echt speciaal voelen? Dan is de workshop ‘model voor een dag’ iets voor jou. Een hele dag word je behandeld als een topmodel. Het kan voor echt knappe jongens en meiden zelfs eindigen met een echte betaalde opdracht!

Model voor een dag

BMX workshop

De BMX is een kleine stuntfiets waar je heel wat mee kunt uithalen. Tijdens een workshop leer je de basics. Ben je al gevorderd en weet je er al aardig weg mee? Dan leer je tijdens de workshop nieuwe speciale trucs en stunts.

BMX workshop

Workshop golfsurfen

Ben jij tot nu toe vooral wat aan het rondhangen in de zee? Dan is het misschien tijd om eens wat actiever te worden. Neem een workshop golf surfen en leer hoe je de golven berijdt. Wil je liever een sport die je ook kunt doen met wat woester weer? Dan ga je voor windsurfen of kitesurfen.

Golfsurfen

Leren schermen

Ben jij fan van de oude films van Zorro? Een workshop schermen leert jou hoe je om moet gaan met een degen. Heel bijzonder om een keer te doen en het is erg leuk en sportief.

Duel zwaardvechten

Workshop vlog maken

Misschien wil jij altijd al vloggen, maar weet je gewoon niet hoe je dat het beste kunt doen. Of misschien doe je het al, maar wil je er nog beter in worden. Wil jij graag een vlog maken waar veel mensen naar kijken? Dan volg je een workshop vloggen.

Vloggen workshop

Er zijn heel veel gave workshops voor tieners te vinden. De ene workshop is wat actiever, de andere is juist voor wat rustigere types. Weet jij nog meer gave workshops die we niet genoemd hebben? Laat het ons weten, dan vullen wij de tekst weer aan!

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: