3x tips voor kindvriendelijke bestemmingen in Nederland

Door danny
3x tips voor kindvriendelijke bestemmingen in Nederland

Wil jij binnenkort graag met de kinderen op vakantie en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan gauw verder. In Nederland zijn er genoeg kindvriendelijke bestemmingen waar je met het hele gezin naartoe kunt. Hieronder vind je inspiratie voor kindvriendelijke bestemmingen in heel Nederland!

Hondsrug

Een mooie en kindvriendelijke bestemming voor een vakantie met het hele gezin is het gebied ‘Hondsrug’ in Drenthe. Dit is een groot gebied dat bekend staat om de vele hunebedden die hier te vinden zijn. In dit gebied zijn er ook genoeg kindvriendelijke accommodaties waar je goed kunt verblijven met het hele gezin. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om te verblijven op een van de vakantieparken van Center Parcs. Deze vakantieparken zijn erg kindvriendelijk en kinderen kunnen er vele activiteiten ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld eerst de hunebedden gaan bekijken en later naar het zwemparadijs op het vakantiepark gaan. Zo blijven je kinderen zich goed vermaken en hoeven ze zich niet te vervelen!

Volendam

Als je er meer van houdt om steden of dorpen te bezoeken is het dorp Volendam een echte aanrader voor een weekendje weg. Dit dorp is vrij klein en dat maakt het ook fijner om te verkennen met kleinere kinderen. Ook zijn er in en rondom het dorp genoeg accommodaties te vinden waar je met het hele gezin kunt verblijven. In Volendam kun je verder struinen over de Volendamse Dijk, een bezoekje brengen aan het Volendams Museum én natuurlijk paling proeven op de markt. Uiteraard valt er nog veel meer te beleven en dit maakt het dorp ook een goede optie voor een weekendje weg met het hele gezin!

De Veluwe

De Veluwe

Voor natuurliefhebbers kan een weekendje weg naar de Veluwe ook een goede optie zijn. Dit park is erg groot en bestaat uit vele bossen en heidevelden. In en rondom de Veluwe zijn er ook genoeg kindvriendelijke accommodaties te vinden. Vrijwel alle vakantieparken rondom de Veluwe zijn erg geschikt om te verblijven met het hele gezin. Zo kunnen zowel jij als je kinderen zich goed vermaken tijdens een weekendje weg op de Veluwe. Op de Veluwe kun je je ogen uitkijken naar de mooie natuur en de dieren. Zo kun je er bijvoorbeeld een aantal bijzondere wilde dieren spotten, zoals herten, wilde zwijnen en zeldzame vogels. Ook kun je in het museum alles te weten komen over de natuur en de dieren. Een mooie bestemming voor op het lijstje dus!

Met al deze inspiratie voor een weekendje weg met het hele gezin kun jij alvast je weekendje weg gaan plannen!

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: