De iPad voor moeder en kind

Door danny
De iPad voor moeder en kind

Lekker op de bank zitten, ontspannen en knuffelen met de kleine. Heerlijk toch? Soms kan het nóg lekkerder zijn om even een filmpje op te zetten, of een klein spelletje te spelen. Met een refurbished iPad is dit geen enkel probleem. Je pakt hem er zo bij en je hebt afleiding voor twee. In dit artikel vertel ik je welke iPad op dit moment zeer interessant is en waarom je moet kiezen voor refurbished!

De allround iPad

De refurbished iPad 2018 is dé familietablet. Je kan er heerlijk spelletjes op spelen, films kijken, maar ook je agenda op bijhouden. Het 9,7-inch scherm leent zicht uitstekend voor spannende series en films. Daarnaast schuilt er een A9 chip onder de motorkap, waardoor games behoorlijk soepel lopen. De iPad is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud, dus er is voor ieder wat wils. Ook kan je kiezen uit een 32GB-variant of een 128GB-variant. Hoe meer GB’s, hoe meer opslaggeheugen je hebt. Gooi er een hoes om heen en zelfs de kleinsten kunnen er ongestoord mee aan de slag.

De allround iPad

Maar refurbished, wat is dat dan?

Refurbished is eigenlijk niets meer dan ‘gereviseerd’. Het is een Engels woord wat betekent dat gebruikte producten een nieuw leven krijgen. Refurbished iPads zijn dus iPads die op tientallen punten gecontroleerd zijn en waar nog gerepareerd, zodat ze technisch nét zo goed als nieuw zijn. Er zijn verschillende aanbieders van refurbished iPads. Let hierbij wel op dat de refurbished partij waar jij je refurbished iPad van wil kopen ook over dergelijk keurmerk beschikt. Forza Refurbished is zo’n partij. Bij hen krijg je standaard twee jaar garantie op je aankoop en worden er ook gratis laadaccessoires meegeleverd in de doos. Als je vóór 22:30 uur op zondag en werkdagen bestelt, heb je je iPad morgen al in huis!

Waarom refurbished dan?

Refurbished is goedkoper en beter voor het milieu. Daarom. Maar waarom precies? Nou, omdat er bijna geen nieuwe materialen nodig zijn voor de productie van een refurbished iPad, blijven de kosten laag en kan de prijs van een refurbished iPad laag blijven. Maar dit brengt nog een voordeel met zich mee. Omdat er minder nieuwe materialen nodig zijn, hoeft er ook minder gegraven te worden naar schaarse delfstoffen voor de productie van bijvoorbeeld chips. Ook worden er liters water bespaard. Dit maakt het dus allemaal veel aantrekkelijker om te kiezen voor refurbished.

Pas op voor de cowboys

Zoals gezegd doe je er wijs aan door je refurbished aankoop te doen bij een partij die ook daadwerkelijk over een keurmerk Refurbished beschikt. Dit komt omdat er genoeg partijen zijn die niet aan de gewenste kwaliteitseisen voldoen en waardoor jij als consument bedrogen uitkomt.

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: