Wat is voor jou het perfecte opzetzwembad?

Door danny
Wat is voor jou het perfecte opzetzwembad

Als ouder ontkom je er tegenwoordig bijna niet aan, een eigen zwembad in de tuin voor jou en je kids! Na de snikhete zomer van vorig jaar willen we natuurlijk allemaal kunnen genieten van een heerlijk verkoelend zwembad in de tuin. Met een opzetzwembad kom jij de warme zomers goed door in eigen tuin! Welk opzetzwembad bij jou past, hangt helemaal af van jouw wensen. Helpen wij jou kiezen?

Verschillende opzetzwembaden

Voor elke tuin is er minstens één zwembad geschikt te vinden. Er zijn heel veel formaten en modellen verkrijgbaar. Worden jouw kids wild van vette golven maken door rondjes te blijven rennen in het zwembad? Kies dan voor een rond zwembad wat precies past bij de lengte van jouw kids. Zo kunnen ze eindeloos veilig plezier maken zonder dat ze kopje onder gaan. Ook wanneer jij jouw kinderen graag nog wat zwem skills bijleert, zijn er geschikte zwembaden. Je kunt dan zowel kiezen voor een dieper zwembad zodat ze echt veel leren zonder stiekem de voetjes aan de grond te zetten. Of je kiest voor een zwembad waar de kids hun eigen trucjes in kunnen leren en wel het hoofd boven water kunnen houden als ze gaan staan. Let wel op dat je natuurlijk altijd een oogje in het zeil houdt. Kortom, eindeloos veel opties bij ieder zijn wens!

Weinig tijd? Kies een simpel zwembad!

Weinig tijd Kies een simpel zwembad!

Een simpel opzetzwembad kan al binnen een half uur opgezet zijn. Zet de kraan maximaal open en laat de tuinslang nog even zijn werk doen en verkoeling is in no time binnen handbereik. Hoe fijn is dat? Voor verkoeling tijdens warme dagen, hoef je helemaal niet een extreem groot zwembad aan te schaffen. Je hebt al eenvoudige opzetzwembaden die zelfs geschikt zijn voor de kleinere tuintjes. Bijvoorbeeld een opzetzwembad van de Easy Set Pool van Intex. Deze hoef je alleen maar op te blazen en eventueel te voorzien van een filterpompje. Easy going dus!

Zijn jouw kids wilde waterratten? Kies een zwembad met frame!

Naast de simpele opzetzwembaden, zijn er ook opzetzwembaden met een sterk frame. Hoe wild de kids ook spelen, je hoeft niet bang te zijn voor de veiligheid van het zwembad. Zeker weten dat je de vetste draaikolken en golven kunt maken, zonder dat het zwembad daar last van heeft. Deze zwembaden van bijvoorbeeld het merk Bestway, Intex of Exit zijn makkelijk in gebruik. Je hoeft helemaal niet handig te zijn om een zwembad in elkaar te zetten en aan te sluiten op de filterpomp. Even de handleiding doorlezen of het gezonde verstand gebruiken en jij hebt de hele zomer een stevig en kraakhelder zwembad.

Geen omkijken naar zwembad? Kies een zwembad met filterpomp!

Wil jij graag de hele zomer kunnen ontsnappen aan de hitte zonder dat de rekening van het water flink oploopt? Dan is een zwembad met een filterpomp een must. Bij het gebruiken van een filterpomp kun je het zwembad de hele zomer laten staan en hoef je hem niet elke week opnieuw te vullen met water. Bovendien bespaart het natuurlijk wat uurtjes zoekwerk naar de perfecte pomp. Als je een zwembad met filterpomp koopt, dan heb je zeker te weten de juiste filterpomp!

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: