Finally! Niet meer uitglijden in het zwembad met Ockyz Sweakers

Door Marieke
Sweakers

Herken je het? Je bent nog maar net in het zwembad en je zoon of dochter wil het water in rennen. Maar door de gladde en natte vloer in het zwembad glijdt jouw kind uit met als gevolg een flinke huilpartij en veel pijn. Vaak loopt het gelukkig goed af, maar lang niet altijd. Wist je dat er meer dan 200.000 ongelukken per jaar gebeuren in en rondom de zwembaden van Europa? Meer dan de helft van deze ongelukken wordt veroorzaakt door uitglijden en dan met name bij kinderen jonger dan 15 jaar. Maar uitglijden is nu verleden tijd met Sweakers van Ockyz. Wat Sweakers precies zijn, dat vertellen wij je in dit artikel.

Wat zijn Sweakers?

Ockyz wil dat kinderen ongedwongen en veilig kunnen spelen en zwemmen. Maar gezien de gladde vloeren in het zwembad en het jaarlijks aantal ongelukken in en rondom het zwembad, is het minder ongedwongen en veilig als wij denken. Daarom heeft Ockyz speciale footwear met anti-slip in een te gekke design ontworpen; de Sweakers. Sweakers is een combinatie van de twee woorden SWimming snEAKERS.

Het dragen van Sweakers heeft veel grote voordelen en ze zijn dan ook zeer geliefd. Daar zijn een aantal redenen voor:

  • De belangrijkste reden is natuurlijk de veiligheid op de gladde zwembadvloeren. Uitglijden is hiermee echt verleden tijd.
  • Sweakers zitten comfortabel, de open tenen zorgen voor een optimaal gevoel en balans.
  • De zwemsokken zijn antibacterieel.
  • Je hebt keuze uit diverse coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen.
  • Ze zijn gemaakt in Europa en van een uitstekende kwaliteit.
  • De Swimming Sneakers gaan 4 schoenmaten mee, in tegenstelling tot waterschoenen die maar 1 maat meegaan.

Meer informatie over Sweakers

De zwemsokken zijn niet alleen geschikt als je recreatief gaat zwemmen. Ook als je kind op zwemles zit, is het een handig om de Swimming Sneakers altijd in je tas te hebben zitten. Hiermee voorkom je val- en glijpartijen en daarmee ook veel pijn en verdriet.

Als het om veiligheid voor je kind gaat, ben je niet op zoek daar iets goedkoop, maar naar een goede koop. Als je nu een paar Sweakers bestelt, weet je ook zeker dat je een goede koop het gedaan. Omdat de Sweakers per 4 maten gaat valt de prijs van deze sokken reuze mee als je het vergelijkt met bijvoorbeeld zwemschoentjes die maar één maat meegaan. Bovendien zijn ze van een uitstekende kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. Je kunt ze zelfs doorgeven aan een jonger broertje of zusje als ze niet meer passen.

De Sweakers zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en designs; roze, blauw, groen, grijs. Voor iedereen is er wel een design en kleur bij die hij/zij leuk vindt. Ze zijn verkrijgbaar in 7 verschillenden maten; 19-22, 23-26, 27-30, 31-34, 35-38, 39-42 en 43-46. De prijs van een paar Sweakers ligt tussen de € 14,95 en de € 19,95, afhankelijk van het design dat je kies.

Wil je ze bestellen, kijk dan op deze website.

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: