Attractiepark Drouwenerzand | Het voordeligste pretpark van Europa

Door Marieke
Attractiepark Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand is vanaf half april weer dagelijks geopend. En … op donderdag 7 maart is dit park tijdens de ‘Land van ANWB-verkiezing’ voor de vijfde keer uitgeroepen tot het leukste uitje van Drenthe! Met maar liefst een 9,18 als het gaat om prijskwaliteitsverhouding. Tijd om er eens een artikel over te wijden op kidzlab.nl

All-inclusive

Attractiepark Drouwenerzand heeft een aantal bijzonderheden. Als eerste te noemen is dat je van tevoren altijd weet hoeveel geld je kwijt bent aan een uitje naar dit park. Je betaalt entreegeld om binnen te komen en daarna kun je onbeperkt gebruik maken van alle attracties, maar ook onbeperkt kunt genieten van vers fruit, frites, snacks, verse dagsoep, belegde broodjes, softijs, koffie, thee en limonade. Zo hoef je ook niet met een tas vol met eten en drinken te sjouwen.

Voor het hele gezin

Een tweede bijzonderheid is dat alle attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Natuurlijk zijn er ook attracties alleen geschikt voor jongere kinderen of juist alleen geschikt voor oudere kinderen, maar dit betekent dat het voor de hele familie erg leuk is en er genoeg te doen valt om een hele dag te vermaken. Veiligheid staat hoog in het vaandel, bij elke attractie staat een duidelijke meetlat waarop aangegeven staat of kinderen wel of niet, of met of zonder begeleiding de attractie in mogen. Daar wordt goed en streng op toegezien door het personeel.

Overzichtelijk, maar genoeg te doen

Het park is overzichtelijk opgezet en niet groot, maar wel groot genoeg om je er de hele dag te vermaken. In het midden van het park bevindt zich een groot terras waar je heerlijk kunt genieten van al het eten en drinken, maar waar de ouders ook rustig kunnen neerploffen, terwijl de kinderen heerlijk zelfstandig kunnen spelen en je ze toch in het zicht kunt houden. Naast een buitengedeelte is er ook een binnengedeelte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen als er even een spettertje regen valt.

Ook voor schoolreisjes en andere groepen

Het schoolreisje is vaak één van de leukste dagen van het schooljaar. Tot en met groep 8 zullen kinderen zich opperbest vermaken in het park. Ook een kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden. De jarige zal een cadeautje krijgen bij binnenkomst en papa’s portemonnee zal genieten van gratis entree voor de jarige. Ook een groepsuitje voor meer dan 20 personen is geen gedoe als je het bij attractiepark Drouwenerzand houdt. Bovendien ontvang je dan een groepskorting en met de all-in formule ben je ook in één keer klaar. Leuk voor bijvoorbeeld een leuke familiedag voor als bijvoorbeeld opa en oma hun huwelijksjubileum vieren.

Een weekendje weg?

Wil je een weekendje weg en Attractiepark Drouwenerzand bezoeken? Het naastgelegen vakantiepark Drouwenerzand heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden; hotel, glamping, lodges, vakantiehuisje, of neem zelf je tent, caravan of camper mee. En het mooiste? Inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark! En natuurlijk al dat eten en drinken.

Parkinformatie

Check voordat je gaat altijd de openingstijden op de website. Entreeprijs is € 14,50 euro voor iedereen vanaf 3 jaar. In het zomerseizoen is de entreeprijs € 15,50. Deze prijs is inclusief alle attracties en inclusief onbeperkt eten en drinken. Parkeren kan op het naastgelegen ruime parkeerterrein en een parkeermunt kost € 4,00.

Op de website vind je ook een overzicht van alle attracties en vanaf welke leeftijd deze attracties geschikt zijn.

Adres van Attractiepark Drouwenerzand:
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: