4 leuke spelletjes apps voor kinderen

Door danny
4 leuke spelletjes apps voor kinderen

Spelletjes apps zijn leuk, leerzaam en ze houden de kids lekker bezig. Toch wil je niet zomaar willekeurig spelletjes apps gaan downloaden. Het is het meest praktisch om eerst een aantal leuke spelletjes apps voor kinderen te zoeken. Dan kun je gericht downloaden en kijken of het wat voor jullie is. Natuurlijk is het praktisch om een goede internetbundel te hebben als je kind vaker gebruikmaakt van spelletjes apps. Een Sim Only Abonnement bij Simyo is dan een goede en goedkope oplossing. Zo heeft je kind een internetbundel die groot genoeg is om deze 4 leuke spelletjes apps voor kinderen te kunnen spelen.

1.  Juf Jannie

Juf Jannie

Juf Jannie wilde graag leuke en leerzame apps voor haar kinderen installeren. Toen ze geen leuke apps kon vinden, maakte ze ze gewoon zelf. Het werd een enorme hit en de apps zijn nu heel bekend. Leuke apps van Juf Jannie zijn bijvoorbeeld ‘de kinderboerderij’ (woordenschat), ‘letters flitsen’ (letters leren) en ‘puzzels’ met leuke puzzeltjes. Zo kunnen kinderen op een grappige manier via spelletjes nieuwe dingen leren.

2. Lego Creator

Lego creator

Lego is altijd leuk om mee te spelen. Willen jouw kinderen dolgraag met Lego aan de slag, maar komt het jou even niet uit? Dan zijn er diverse apps voor te vinden. Zo is er Lego Creator Islands, waarbij je kind bezig is om eilanden in te richten voor de Lego poppetjes. Het zijn doorgaans wel wat grotere apps omdat ze veel virtuele elementen hebben. Het kan praktisch zijn om op je telefoon of tablet te kiezen voor E-sim bij Simyo. Daarmee gebruik je geen plastic simkaart, maar een virtuele kaart. Je kunt per apparaat 2 simkaarten gebruiken, dus een voor jezelf en een voor je kids. Kunnen zij lekker hun spelletjes doen, terwijl jouw bundel niet opgaat.

3. Dr. Panda apps

Dr Panda

Dr. Panda is net als Juf Jannie gemaakt voor kinderen. Het is redelijk educatief, maar het zijn ook gewoon super leuke spelletjes. Ze zijn minder ‘schools’ dan de meeste educatieve apps. Dr. Panda is vooral erg handig omdat er geen in-app aankopen zijn en ook geen reclame. Zo kan je kind dus niet per ongeluk op iets klikken dat je geld gaat kosten. Dr. Panda heeft een aantal grappige spelletjes, waaronder een app waarin je kind een eigen sushi-restaurant opent.

4. Pou

Spelletjes apps; Pou

Wie herinnert zich nog de Tamagotchi van vroeger? Nu is er Pou. Dit grappige beestje moet goed verzorgd worden. Hij heeft eten en drinken nodig, maar er moet ook mee gespeeld worden. Als hij slecht verzorgd wordt, kan Pou ziek worden. En krijgt hij teveel eten, dan wordt hij dik. Deze app is hartstikke grappig en is goed voor het inlevingsvermogen en verzorgende capaciteiten van kinderen.

Er zijn natuurlijk heel veel leuke spelletjes apps voor kinderen. Waar je vooral op moet letten, is het verdienmodel van de apps. Betaal je geld bij aankoop? Dan heb je meestal minder last van in-app aankopen en reclame. Speel je gratis, dan is de kans juist groter dat je kind in-app allerlei aanbiedingen krijgt. Met deze 4 apps valt de reclame erg mee of is deze zelfs afwezig. Dat maakt deze 4 apps ideaal voor wat jongere kinderen. Heeft je kind weer lang genoeg binnen achter een schermpje gezeten? Check dan deze leuke buitenactiviteiten voor kinderen!

You may also like

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: